Servicii

Paleta de servicii de afaceri include consiliere, îndrumare sau asistenţă operaţională pentru întreprinderi şi de serviciu public în ceea ce priveşte:

  • proiectarea metodelor contabile sau procedurile, programele de contabilitate a costurilor, proceduri de control bugetar
  • sfaturi şi ajutor pentru întreprinderile şi serviciile publice în planificarea, organizarea, eficienţă şi de control, informaţii de management, etc.

Diversificarea si adaptarea permanenta la piata au reprezentat elementele cheie ale cresterii inregistrata de societate. In prezent, activitatea principala “Consultanta pentru afaceri si management” este completata de activitati de marketing, coordonare de proiecte, oferirea de servicii integrate pentru nevoile firmelor.
Un loc aparte intre serviciile oferite de NENI GROUP SRL il ocupa serviciile de consultanta in domeniul IT pentru mediul de business. In prezent lucram pe proiecte cu integratori de software, specialistii nostri avand un rol important in gestionarea si integrarea diferitelor componente intr-un sistem informatic unitar.

Close Panel

Login